SEA (Google Adwords)

Snel hoog in Google, snel resultaat, snel meer klanten.

Vandaag nog bovenaan in Google? Dat kan met Google AdWords. Uiteraard betaal je hier per click aan Google, maar direct resultaat met Google is hier verzekerd. Jij vertelt ons wat voor klanten je zoekt, wij doen de rest. Veel ingewikkelder hoeven we het niet te maken. Wij adviseren je over welk budget voor Google we gebruiken, in welk gebied we gaan adverteren, met welke zoekwoorden en we schrijven je advertentieteksten voor Google Adwords. Lees ook onze blog met daarin 5 voordelen van het gebruiken van Google AdWords.

  • Direct hoger in Google
  • Direct resultaat
  • Betalen per click
  • Binnen No Time geregeld
Starten met AdWords?

JIJ HELPT JE NIEUWE KLANTEN, WIJ REGELEN DE REST!

Google Certified Partner

Bespaar tijd en geld en laat je Google AdWords-campagne door ons managen. Niet alleen zijn we Google AdWords gecertificeerd, We hebben de Google-certificaten AdWords Fundamentals en Search Advertising in ons bezit, we bespreken alle campagnes die in ons beheer zijn regelmatig met onze vaste specialisten van Google in Ierland. Op die manier ben je altijd verzekerd van kwaliteit! We hebben hierin 10 jaar ervaring en werken alleen met de beste en meest acutele SEA-technieken We hebben bijgedragen aan het bereiken van de top van de zoekmachines voor meer dan 100 bedrijven.

Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit

De hoeveelheid verkeer naar je website is lang niet zo belangrijk als de kwaliteit van het verkeer. Elke Google AdWords campagne wordt gepersonaliseerd voor elke individueel bedrijf, zodat je alleen relevante website-bezoekers aantrekt die echt actief op zoek zijn naar jouw producten / diensten.

HOGER KOMEN IN GOOGLE

Snel contact
Wat is mogelijk?