Social Media marketing

In de zeer snel veranderende wereld van vandaag, waar we meer verbonden zijn met onze apparaten dan ooit tevoren, is het nog nooit zo belangrijk geweest voor bedrijven om slimme marketing strategieën te bedenken. Een van die technieken is social media marketing.

Het aantal gebruikers van social media is booming en neemt elke maand toe. Geen enkel land in Europa scoort hoger in het bereik van social media dan Nederland (België staat in veel lijstjes ook vrij hoog). Maar wat is het? En hoe gebruik je social media in je voordeel? Veel bedrijven zetten social media in, maar het ontbreekt vaak aan een goede strategie. Terwijl het de kern van social media marketing is om de juiste persoon op het juiste moment via het juiste kanaal te bereiken. Het is een ding om meerdere social media accounts te hebben, het is een ander ding om verkeer te genereren vanuit social media kanalen en dit verkeer om te zetten naar leads.

Waarom zou je social media moeten gebruiken?

  • Social mediakanalen bieden bedrijven een enorm platform om met hun doelgroep in contact te komen.
  • Social media signalen hebben een grote invloed op de ranking van websites in Google (SEO). Voor Google is social media een goede manier om te bepalen hoe waardevol een bepaald artikel, product of website is.
  • De kans is groot dat concurrerende bedrijven in jouw branche wél gebruikmaken van social media en dat betekent dat zij op dit gebied voorlopen.
  • Social media kan voor jouw bedrijf een waardevolle toevoeging zijn. Het kan zorgen voor klantenbinding, naamsbekendheid en betere posities in Google.

Gebruik social media in je voordeel

Wat is mogelijk?
Snel contact

Start nu met Social Media. Plan snel een adviesgesprek in!

MAAK EEN AFSPRAAK